Извънредно! Задържаха легенда на българското кино

Причината е смайваща

Извънредно! Задържаха легенда на българското кино | StandartNews.com

Белезници за легенда на българското кино. Задържаха актьора Христо Шопов, съобщи  NOVA. Причината - заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София. Мъжът е в ареста на 7 РУП.

Христо Шопов е син на големия актьор Наум Шопов. Христо Шопов участва в номинирания за три награди „Оскар“ филм н аМел Гибсън „Страстите Христови“, в който изигра ролята на Пилат Понтийски. Известни български филми, в които участва са „Вчера“, „Любовното лято на един льохман“, „Индиански игри“ и „Маргарит и Маргарита“. „Трафик“, „Славата на България“, „Следвай ме“.

Играе в спектаклите „Котаракът" (1992), „Скок в леглото" (1992), „Човекът от Земята" (2014), „Всичко или нищо" (2017), „Всяка година по същото време" (2016), „Верига от думи" (2019), „Не е за телефон" (2021). 

На сцената на Народния театър участва в спектакъла „Коварство и любов".

Очаквайте подробности!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи