Има задържан за погрома в столичното заведение

Хаджиев обясни още, че става въпрос за неуредени финансови сметки между съдружници

Има задържан за погрома в столичното заведение | StandartNews.com

Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи. Това съобщи директорът на СДВР комисар Георги Хаджиев пред Нова тв. Той смята, че случаят ще бъде разплетен още в днешния ден.


"Работим по случая, след като клипът от погрома бе разпространен от медиите. Във вчерашния ден няма подаден сигнал от заведението. Колегите не са спирали през целия ден вчера за работят", добави шефът на СДВР.

Хаджиев обясни още, че става въпрос за неуредени финансови сметки между съдружници.

"Двамата имат и общи бизнес в строителна фирма. Персоналът на заведението е разпитан. Лицата от клипа се издирват и очаквам през днешния ден да бъдат установени", допълни той.

Припомняме, че късно снощи беше рапространено, на което се вижда как група мъже нахлуват в заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков" и чупят мебели пред очите на изумените клиенти. Нападението е било извършено около 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седели на една от масите в заведението и консумирали напитки.

Мъжете са предупредили персонала собственикът да се обади "на когото трябва", за да не му се случва това всеки ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай