Горещи подробности: Обещаният хонорар за смъртта на Русев

Какво е очаквал погребалният агент

Горещи подробности: Обещаният хонорар за смъртта на Русев | StandartNews.com

Разкриха сумата за жестоката смърт на Кирил Русев.

Петър Александров, синът на покойния бивш финансов министър Стоян Александров, е вербувал погребалния агент Александър Кинов да му помогне за силовото събиране на стар дълг от 200 000 лева от бизнесмена Кирил Русев.

Обещаният хонорар бил 50 000 лева, пише „Уикенд“, като се позовава на информация от криминалисти, разследващи бруталното убийство на 49-годишния предприемач.

Според данните, Русев бил завързан на стол и бит с гумена палка. Мъчителите му, го простреляли и в крака, за да го убедят да се разплати.

„Предположенията са, че стрелбата с пистолет, причинила смъртта, е извършена от самия Петър Александров в пристъп на неописуем гняв към жертвата, който е бил обвиняван като главен виновник за смъртта на баща му.

Както е известно, двамата извършители опитали да прикрият убийството чрез кремация на тялото и мнимо негово излизане от България.

Планът можеше и да сработи, но майка на убития се усъмнила в съобщението, изпратено от телефона на сина й, че той отива в Сърбия по работа.

Тя веднага казала на криминалистите, че подозира сина на Стоян Александров в отвличане и така ужасяващото престъпление ебило разкрито.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай