Футболният съдия готов със скандални разкрития. Пред кого

Иска да говори пред Рашков и Гешев

Футболният съдия готов със скандални разкрития. Пред кого | StandartNews.com

Футболният съдия Борислав Колев остава за постоянно в ареста. Това реши Софийският апелативен съд. Колев е обвиняем за изпиране на над 53 милиона лева от парите за строежа на магистрала "Хемус". Борислав Колев не присъстваше на съдебното заседание. 

По време на първото заседание, той припадна в съдебната зала, докато съдията четеше определението, с което се решаваше дали да остане в ареста. В Центъра за психично здраве му бе поставена диагноза остра стресова реакция.

Чрез брата на Борислав Колев, Иво бе предадена молба за среща с вътрешния министър Бойко Рашков и главния прокурор Иван Гешев. Борислав Колев иска да разкаже пред тях за цялата схема.

Досега Борислав Колев беше под домашен арест. Брат му Иво отказа да съобщи подробности затова какво знае футболният съдия, но стана ясно, че са замесени високопоставени хора.

В 13 ч. министър Рашков ще присъства на церемонията "Полицай на годината" и се предполага,че ще отговори на молбата на Борислав Колев.

От държавното обвинение обвиниха шефа на ГДБОП Калин Стоянов, че е оказвал натиск над наблюдаващите делото прокурори да не протестират мярката на Колев и да смекчат обвинението му в замяна на негови показания, които да разкрият организаторите на схемата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай