Ето я шофьорката, прегазила Тоско

Обвиняват я в умишлено убийство

Ето я шофьорката, прегазила Тоско | StandartNews.com

26-годишната шофьорка, която прегази в Солун тоско Бозаджийски, вече е с ново обвинение - за умишлено убийство. Това каза бащата на Тоско - Георги Бозаджийски.

Примката около обвиняемите по делото яко се затяга. Вчера беше извършено досъдебно задържане на 26-годишната шофьорка, замесена във фаталния случай, довел до смъртта на 28-годишния известен фен на Ботев (Пловдив) на 5 януари пред Концертната зала в Солун.

Според информация на "PRESSARIS", в рамките на следващите няколко дни останалите петима души ще бъдат изправени пред следователя, за да се запознаят със сериозните обвинения     , писа БЛИЦ. Те са 48-годишен фен на ПАОК (според съобщението на полицията) и четирима други, участващи в случая (осъществен бе арест на други двама през януари). Всички бяха идентифицирани след разследванията на полицаите по спортно насилие.

Продължаващото разследване разкри, че участващите в случая са се събрали в района на Концертната зала след напътствия и информация, предоставени от 48-годишния фен и 26-годишната жена. Отбелязва се, че лекият автомобил, управляван от жената, е нает от фирма за коли под наем.

26-годишната шофьорка отрече обвинението и повтори това, което първоначално беше казала на пътната полиция в Солун – без да осъзнава повлякла 28-годишния българин, изпаднала в паника и си тръгнала, защото се страхувала за физическата си цялост и за безопасността на колата, която карала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай