Екшън в Бургас: Побеснял мъж нападна майка с бебе

Барикадира се в дома си, извади го спецполицаи

Екшън в Бургас: Побеснял мъж нападна майка с бебе | StandartNews.com

Побеснял мъж нападна майка с бебе в Бургас. Криминално проявеният Димитър Пехливанов се нахвърли върху жената и пеленачето на детска площадка в кв. „Възраждане”. След това се барикадира в дома си в бл. 39, съобщи Флагман.БГ, който предава от мястото на инцидента.

Минути преди 20 ч.  майката разхождала бебето  с количка край бл. 39 в комплекса,  когато изведнъж зад нея се появил Димитър. Без причина той започнал да я псува и заплашва. Силно изплашената жена забързала крачка, но агресивният мъж извадил нож. Тя позвънила панически на съпруга си, който мигновено излязъл от съседния блок, в който живеят, на улицата и се изправил срещу Димитър. Последвала схватка, при която криминално проявеният мъж замахнал с ножа към съпруга на пострадалата. Той насочил острието не към ръцете на жертвата и директно се прицелил към сърцето.

Ножът успял да одраска съпруга. Той е с прорезна рана на гърдите. „Целеше се в сърцето ми. Искаше да ме убие!”, каза пред репортер на Флагман.БГ самият той, но не пожела да бъде сниман. Той е категоричен, че ще си извади медицинско и ще съди 40-годишният Димитър Пехливанов.

След като това Димитър избягал и се барикадирал в дома си. На мястото пристигнали спецчасти на МВР, за да го извадят. Той вече е задържан и ще бъде отведен до ареста за разпит.

По информация на Флагман.БГ агресивният мъж е стар познайник на полицията в Бургас и е създавал проблеми и друг път в комплекса.  Димитър Пехливанов е на около 40 години, бил е във Френския легион и днешната проява не му е първа такава.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай