Четвъртък,

Драма със сина на Софи Маринова. Има ли предател?

От: Редактор -
5964
Драма със сина на Софи Маринова. Има ли предател?
A
A
A

Единственият син на певицата Софи Маринова - Лоренцо, изчезна и никой не знае къде е, дори близките му приятели, след като името му бе замесено в трафик на мигранти.

От няколко дни абсолютно никой не е виждал очите на наследника на ромската перла. Телефонът му е изключен, не е активен и в социалните медии.

Наследникът на Софка, който също е музикант, не бил открит на постоянния си адрес в Етрополе преди дни, съобщиха от МВР, пише Блиц.

Според слуховете той рядко се прибира в родния си град, прекарва повече време в София, но в последните дни никой от компанията му не чувал ни вест, ни кост от Лоренцо.

В същото време стана ясно, че синът на Софи Маринова е обявен за общодържавно издирване от районното управление в Етрополе. 

В края на миналата седмица 21-годишният арестант Иван С., който бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро изтипосва пред разследващите, че синът на Софи е замесен в схема прекарване на мигранти.

Пред разследващите, Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „Сузуки Витара“, който бил с пълен резервоар и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане до София.

Иван качил нелегалните, но не е бил предупреден, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните служители.

21-годишният общ работник в строителството от София обявил пред разследващите, че ще разкаже всичко, защото бил ядосан, че пратен като пушено месо – неподготвен и подведен.

МВР са предприели мерки незабавно да разпитат Лоренцо, но той не бил открит на постоянния си адрес. Софи Маринова и мъжа й Гринго не давали обяснения къде е 20-годишният младеж. Телефонът му също не отговарял.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com