Див екшън в Сандански! Пияница размаха оръжие и стана страшно

Млада жена преживя същински кошмар, след като в детския кът на парти центъра, който стопанисва, нахълтал въоръжен с пистолет мъж

Див екшън в Сандански! Пияница размаха оръжие и стана страшно | StandartNews.com

Екшън като във филм се разигра посред бял ден в Сандански вчера, съобщава Struma.com.

Млада жена преживя същински кошмар, след като в детския кът на парти центъра, който стопанисва, нахълтал въоръжен с пистолет мъж.

Инцидентът се случил около 12 часа на обяд. Изненадващо за Христина В. в центъра влязъл познатият й Костадин М., с когото имала връзка. Без да каже каквото и да било той опрял пистолета в слепоочието си, заявил, че ще се "гръмне". Чуло се прищракване, но пистолетът не гръмнал.

Жената запазила самообладание и влязла в схватка с мъжа, успяла да изтръгне оръжието от ръцете му и го скрила, след което изблъскала Костадин навън.

Истинско щастие, е че в точно в този момент в помещението не е имало деца. След като бизнесдамата се посъвзела е подаден сигнал в полицията и часове по-късно пишман самоубиецът е намерен и арестуван. Бил е пиян. Установено е, че оръжието му е незаконно. По данни на запознати задържаният е зависим от алкохола и в подобни състояния е крайно агресивен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Радка
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи