Биха се представители на колекторски фирми

Екшънът станал заради дълг от 140 лева

Биха се представители на колекторски фирми | StandartNews.com

Представители на две колекторски фирми – Софийска и Ямболска си спретнали яко меле в град Средец, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Екшънът се разиграл вчера следобяд пред дом № 6 на ул. „Гоце Делчев“ в града.

Двама служители, на 31 и на 56 години, на софийска колекторска фирма посетили адреса на свой длъжник, 23-годишен мъж от Средец. Мъжът дължал неплатена вноска по кредит в размер на 140 лв. Докато разговаряли с длъжника пред входа на жилището, там се появили и двамата служители, на 35 и 36 години, на ямболска колекторска фирма, които се спречкали с колегите си от София.

Разпрата ескалирала и се превърнала в сбиване. Тогава 31-годишният събирач на дългове от софийската фирма извадил законно притежаван пистолет и произвел два изстрела в краката на колегите от ямболската фирма. За щастие не успял да ги засегне.

Двамата служители от софийската фирма са задържани за срок от едно денонощие. Иззети са оръжието, с което са поризведени изстрелите, както и двете гилзи. Установени и разпитани са и свидетели на инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство, пишат от МВР.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай