Арест за още един от издирваните за Очите

Арест за още един от издирваните за Очите | StandartNews.com

Тази сутрин полицията е задържала 26-годишния Радослав Димитров от Плевен, издирван във връзка със стрелбата в Слънчев бряг, съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

От издирваните първоначално осем лица МВР издирва  вече единствено  Иван Симеонов Терзийски, 30-годишен от село Ивайло, община Пазарджик. 

ОДМВР – Бургас призовава в гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на издирвания Иван Терзийски, да я съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР - анонимността е гарантирана. 

Както Standartnews вече писа, вчера се предаде собственикът на ресторанта Божидар Георгиев, който е сочен за лидер на групата, влезнала в кървава разпра с хората на Очите. 

Мъж, работил и за двете враждуващи страни, разказа, че враждата е от две години насам. "Ако някой ви заколи в това заведение, никой няма да разбере", заяви източникът, пожелал да запази анонимност. 

Към момента състоянието на Очите още не е стабилно. След множество извършени операции от сряда вечерта насам, животът му още е в опасност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай