Ало-измамник разболя приятелката си

така се оправдавал в затвора

Ало-измамник разболя приятелката си | StandartNews.com

С търсене на пари за лечение на уж тежкоболната си приятелка пробва да се отърве от ареста задържан за серия ало-измами  рецидивист.

Пред съдия в Стара Загора, наскоро излезлият от затвора 41-годишен Малин Богданов, разказа сърцераздирателна история как заради 15-годишната Пепа П. се „решил“ на авантюрата да се прави на високопоставен полицай и да мами старци, за да им присвои спестяванията.

По думите му непълнолетката, която е спипана на паркинг в Хасково с торба с 4 800 лв. и златни монети, собственост на 86-годишна старозагорка, страдала от аутизъм и куп други психични отклонения. Тя уж била зарязана от родителите си и Малин започнал да се грижи за нея от добро сърце.

Близо половин час продължила сълзливата мелодрама, която обаче не срещнала „разбиране“ от страна на съдията.

От представените документи ставало ясно, че Богданов е изпечен престъпник, в биографията му имало половин дузина изтърпени вече присъди, като първата била 8-годишна, заради опит за убийство още като непълнолетен.

Богданов бе „закопчан“ на паркинг в Хасково на 11 август, срещу него има повдигнато обвинение по жалба на 86-годишна старозагорка за нагла ало- измама.

Криминалистите сложили белезниците на китките на измамника докато прибирал торбичката на парите и златото на бабата в личния си автомобил „Фолксваген“.

Там са открити инструменти за влизане с взлом, мобилни телефони, СИМ-карти, и други помощни средства за извършените престъпления.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай