Джамбазки се карантинирал в Брюксел

Имаме подозрения, че наши сътрудници са заразени с коронавирус, каза евродепутатът

Джамбазки се карантинирал в Брюксел | StandartNews.com

Имаме подозрения, че наши сътрудници са заразени с коронавирус. Затова съм се поставил под 14-дневна карантина. Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пред бТВ.

Евродепутатът се е самоизолирал в Брюксел. "Последният ни контакт с тази група хора беше миналият понеделник, този понеделник карантината ми изтича", разкри още Джамбазки.

"Виждаме примера с Италия – неспазването на правилата. Далеч по-разумно е да спазваме изолация. За няколко седмици нищо няма да стане. Да няма излишни разходки", апелира евродепутатът.

"Видяхме как реагираха много други европейски държава, а този път в България мерките бяха навременни", заяви зам.-председателят на ВМРО.

"Моето основно притеснение за  България е, че масово ромски общности се прибират в България от чужбина. Такива сигнали получих от много хора. Призовах за мерки в ромски махали. Нека тези хора да спазват хигиена и дистанция. По отношение на тези населени места трябва да се вземат строги мерки. Разумът изисква от нас да не се правим на "по-католици от папата", завърши Ангел Джамбазки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай