Русия и Украйна се разбраха след сложни преговори

Войната наближава втората си годишнина

Русия и Украйна се разбраха след сложни преговори | StandartNews.com

Руското министерство на отбраната обяви днес, че 248 руски военнопленници са били върнати в Русия от Украйна в резултат на "сложен" процес на преговори с посредничеството на ОАЕ, предаде Ройтерс.

Украинският президент Володимир Зеленски на свой ред в пост днес в "Телеграм", че 230 украински военнопленници са били освободени и върнати от Русия.

"Нашите са си у дома", написа Зеленски към кратък видеоклип с някои от освободените военнопленници.

Двете страни и преди са разменяли затворници по различно време в хода на войната, която наближава втората си годишнина, припомня БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Уйо
преди 3 месеца

украинците пак са се прецакали !!! да бяха резнали 18 глави да изравнят резултата ! ама прости момчета и после реват,че нямало боеприпаси :()

Откажи
Някой
преди 3 месеца

Колко мозък има в името ти, толкова и в главата ти.

Откажи
Владимир
преди 3 месеца

Много правилно го каза ! Кух , много кух !

Откажи
Греда
преди 3 месеца

Например твоята глава, уйо-вата...

Откажи
Дик
преди 3 месеца

"Двете страни и преди са разменяли затворници по различно време в хода на войната, която наближава втората си годишнина, припомня БТА." Това не са затворници, а пленници. Невежи ли сте, не правите ли разлика между компютри и компоти?

Откажи
Шошимицу
преди 3 месеца

На английски е POW - Prisoners Of War. Явно превеждат с Гугъл преводач.

Откажи
Koito
преди 3 месеца

Таман помислих, че са спрели да се бият !

Откажи
Koicho
преди 3 месеца

Da ama ne kolega...tam kadeto e voinata tam sa i parite.

Откажи
Xbr4wl
преди 3 месеца

Връзката на Берлоскони ,посочи дата за спиране на огъня между Украйна и Русия. Но аз не вярвам на тези нейни глупости. Неверник съм, ито на Българи да вярвам. Лъжци,крадци,нагли и брутални, хора ноо и доста прости...

Откажи
Скитник Номадов
преди 3 месеца

Мы разберемся, но с Американскими не будем... Брат за Брата да го духа Долара , принципе я Болгар у меня всё равно, но ето война с маи братами вот ето не хорошо... ЗАПАД НАДО ЗАПЛАТИТЬ С КРОВИ ЗА ТАКАЯ ПОДЛАЯ ОШИБКА... МЫ НЕ ЗДАЙОМСЯ У НАС БУДЕТ ПОБЕДЫ ... А ТЕРРИТОРИИ ДАВНО БЫЛО ВЕЛИКАЯ БОЛГАРИЯ, КУРБАТОВЫ МОЖНО НАЗЫВАЕМ... ТОЛЬКО У БОЛГАРОВ МОЖНО ИЕСТЬ ПРИТЕНЦИИ А ДЛЯ ЗАПАД ПРОСТО ПОШЛИ НАХУЙ

Откажи