Yettel предлага отстъпки до 50% за смарт часовниците на Huawei

Офертата важи до 31 август или до изчерпване на количествата

Yettel предлага отстъпки до 50% за смарт часовниците на Huawei | StandartNews.com

Офертата важи до 31 август или до изчерпване на количествата

Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща кампания „Смело напред“. Инициативата насърчава хората към водене на по-активен начин на живот с помощта на технологиите. Поредната изгодна оферта, от която всички бъдещи и настоящи клиенти на мобилния оператор могат да се възползват, е покупка на часовник Huawei с отстъпка до 50% от цената, ако закупят и смартфон от тази марка.

Смарт часовниците са определени в проучвания като един от най-силните мотиватори в преследването на по-активен и здравословен начин на живот. Те предоставят богат набор от функции за проследяване на активността, като същевременно предлагат и множество спортни режими, съветници и възможност за оценяване на спортните резултати и качеството на съня. В това отношение Huawei определено има какво да предложи, тъй като в последните години натрупа богато портфолио от подобни продукти. При покупка на смартфон като новия сгъваем флагман Huawei Mate Xs 2, Nova 9 SE, P50 Pro, P50 Pocket или други модели на бранда, клиентите могат да изберат за себе си от над 10 различни по характеристики и цена модели смарт часовници с отстъпки от 15 до 50%.

Страхотната оферта важи при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+ и покупка на смартфон в брой или на лизинг. В комбинация с нея клиентите могат да вземат някой от моделите часовници на Huawei на по-изгодна цена.

С най-голяма отстъпка от 50% се предлагат моделите HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Brown, HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43 mm с кожена каишка и HUAWEI WATCH GT Runner, които могат да бъдат закупени съответно за 450 лв., 350 лв. и 250 лв. при заплащане в брой. Сред намалените модели са и по-достъпните HUAWEI Watch Fit 2 със силиконова каишка за 224,99 лв. и дори HUAWEI WATCH GT 2, който в момента е само 169,99 лв. Отстъпки от цената има и за модели като HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 2 Pro и др. Портфолиото от смартчасовници на китайския производител предлага решение за всеки, а обединяващата черта на всички модели, която същевременно ги отличава от останалите часовници на пазара, е дългият живот на батерията, който за повечето от тях достига до 14 дни при нормална употреба. Освен това те разполагат и с множеството различни спортни режими, на които потребителят може да се довери като на инструктор или треньор.

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 Pro поддържат LTE, което позволява използването на multiSIM – услугата на Yettel, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. По този начин се спестява нуждата от носенето на мобилен телефон по време на активен спорт или туризъм – тогава комуникацията може да се провежда през часовника. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай