Vivacom 5G смартфон - достъпен и подходящ за всеки

Това е достъпно устройство, подходящо за всеки, което работи отлично в най-голямата 5G мрежа в страната.

Vivacom 5G смартфон - достъпен и подходящ за всеки | StandartNews.com

Развитието на технологиите безспорно води до подобряване на функциите на смарт устройствата, които използваме ежедневно, а достъпните устройства стават все повече. Вече не е необходимо да имаме най-скъпия модел, за да се възползваме от най-актуалните функции и да се наслаждаваме на първокласно потребителско изживяване. 

Доказателство за това е първият брандиран смартфон на Vivacom – Vivacom 5G смартфон, който компанията лансира на пазара през септември миналата година, за да отбележи първата годишнина от лансирането на неограничените планове Unlimited. Vivacom 5G смартфон е достъпно устройство, подходящо за всеки, което работи отлично в най-голямата 5G мрежа в страната.

Ако сте решили да се сдобиете с Vivacom 5G смартфон, ви препоръчваме да го направите през месец март, защото телекомът е приготвил специално предложение. Всеки, който си купи смартфона до края на месеца в комбинация с някой от плановете Unlimited 10/100/300/MAX, получава 50% отстъпка от месечната такса на плана за първите 6 месеца. 

Освен че получавате достъпен смартфон, вие ще имате пълната свобода да общувате колкото пожелаете, защото плановете Unlimited са неограничени – няма лимит за минутите, SMS-ите и мегабайтите в България. Получавате отлична свързаност, актуален 5G смартфон със страхотни функционалности и неповторимо 5G изживяване в най-голямата 5G мрежа в България (1).

Vivacom 5G смартфон е подходящ за всекидневно ползване с удобния си и стилен дизайн. 6,52-инчовият IPS екран е с висока резолюция и невероятна детайлност на нюансите. Дисплеят поддържа честота на опресняване на картината до 90 Hz, което гарантира плавност при работата и скролването на приложения.

Основата на всеки добър смартфон е неговият процесор. Vivacom 5G смартфонът разчита на 8-ядрения чипсет Unisoc T760, осигуряващ страхотна производителност. На разположение са също 4GB RAM памет и 128GB вградена памет за съхраняване на всички файлове.

Всеки обича да запазва любимите си моменти с кадри от телефона, затова Vivacom 5G смартфонът идва с двойна система от сензори – 50 МР основен и 2 МР широкоъгълен. Почитателите на селфитата могат да се възползват от предната 5 МР камера. Снабдена с функция за автоматично фокусиране и изкуствен интелект, системата от камери заснема кадри със страхотно качество.

Още нещо, с което моделът впечатлява, е неговата 5000 mAh батерия. С нея смартфонът предлага продължителна употреба и висока енергийна ефективност, гарантирана от внедрения изкуствен интелект. Vivacom 5G смартфонът работи с лесния за навигация и надежден Android 13, а сред многото му функции е NFC технологията за безконтактно плащане. Смартфонът има 3 години гаранция.

(1)  Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 14.11.2023 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай