Twitter пуска функцията Circle

Всеки ползвател може да добави до 150 потребители

Twitter пуска функцията Circle | StandartNews.com

След като Twitter започна да тества функцията Circle по-рано този месец с ограничена група потребители, сега социалната мрежа започва да я разпространява за повече потребители. Функцията позволява на потребителите да изпращат туитове до конкретна група хора, а не до целия Twitter.

В момента не е ясно колко хора в момента имат достъп до Circle, а според говорителят на Twitter Джоузеф Нунес, функцията все още е в тестови процес.

Потребители, които искат достъп до Twitter Circle, трябва да актуализират приложението си Twitter. Когато започнат да пишат туит, ще видят падащо меню в горната част, от което могат  да изберат Twitter Circle , за да ограничат своя туит до избрана аудитория, или могат да натиснете Edit , за да добавят или премахнат хора от своя кръг. Twitter няма да уведомява потребителите, ако ги добавя или премахва.

В кръга си всеки позлватек може да добави до 150 потребители, независимо дали го следват или не. Потребителите в този кръг ще видят отметка, добавена към туитовете. Туитването за тези хора е почти като да имате частен акаунт, само че приватизира определени туитове, вместо да ограничава достъпа до целия профил.

Хората в кръга няма да могат да ретуират нищо, но все пак могат да изтеглят туитовете. Също така е важно да се имат предвид, че насоките на общността на Twitter продължават да важат, дори ако изпращате своите туитове на по-малка аудитория.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай