Telegram пуска допълнителни функции

Сред тях са анимирани емоджи в съобщения и надписи

Telegram пуска допълнителни функции | StandartNews.com

Telegram съобщи, че пуска допълнителни функции -  Telegram Emoji, анимирани емоджи в съобщения и надписи, персонализирани пакети емотикони, както и възможност за подаряване на Telegram Premium, нова настройка за поверителност за гласови съобщения – и още.

В отворена платформа за емотикони всеки може да качва персонализирани пакети с уникални художествени стилове и герои за потребителите на Telegram Premium. Новите анимирани емотикони могат да бъдат включени в текста на съобщенията и медийните надписи, добавяйки още повече емоция към вашите чатове. Премиум потребителите получават достъп до 10 първоначални персонализирани пакета емотикони, съдържащи повече от 500 премиум емотикони – и безброй други идващи.

Когато започнете да въвеждате съобщение, Стикерибутонът за стикер ще се превърне в Емотиконибутон за емотикони, който отваря панела с емотикони с нов дизайн – така че можете бързо да преглеждате вашите пакети с емотикони или да добавяте нови.

Всички потребители – Premium или не – могат да виждат всяко анимирано емоджи. Всеки може също така да използва всички персонализирани емотикони безплатно в своя чат за запазени съобщения, за да ги изпробва – или да добави допълнителен щрих към бележките и напомнянията.

Панелът със стикери има нов облик в iOS, с отделни раздели за стикери, GIF файлове и емотикони – точно както в Android, десктоп и уеб приложения.

Във всички приложения GIF секцията вече има хиляди висококачествени GIF файлове от любимите филми и предавания.

Премиум потребителите имат нова настройка, която им позволява да контролират кой може да им изпраща гласови и видео съобщения – като Всеки , Моите контакти или Никой.

Подобно на други настройки за поверителност, това също поддържа изключения, така че можете да изберете конкретни хора или групи от потребители, които никога или винаги могат да ви изпращат гласови съобщения. Ако някой от вашия списък Винаги избере лош момент за вербална комуникация, можете да конвертирате неговото гласово съобщение в текст .

Ако вече имате Telegram Premium, сега можете да споделите изживяването с приятели, семейство и колеги, като им изпратите предплатен абонамент за 3, 6 или 12 месеца – с отстъпка.

ЧЗВ вече има специален раздел за Telegram Premium – където можете да научите как да управлявате абонамента си, какви функции предлага и защо ви кара да се чувствате топли и размити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай