Личен сервизен асистент за собствениците на Peugeot 508

Личен сервизен асистент за собствениците на Peugeot 508 | StandartNews.com

Нова услуга, ексклузивно за притежателите на модела 508 в България, предлага Peugeot - ползване на персонален сервизен асистент в рамките на 5 г. Предложението пести време и разходи, съпътстващи нормалната експлоатация на автомобила и се предоставя безплатно до края на май при покупка на Peugeot 508.

Услугата предлага редица удобства. При необходимост от периодично сервизно обслужване или ремонт лице от оторизираните сервизи на "София Франс Ауто" взима автомобила от посочен адрес в удобно за клиента време и го придвижва на собствен ход до съответния сервиз. След приключване на дейността връща лично автомобила на клиента. При възникване на щета компетентно лице от оторизираните сервизи на "София Франс Ауто", в удобно за клиента време и от негово име, завежда щетата при съответния застраховател. При спукана гума сервизният асистент я сменя на място. Ако пък акумулаторът е изтощен, той помага на място и подава ток, за да стартира двигателя.

Заедно с иновационната услуга при покупка на Peugeot 508 до края на май "София Франс Ауто" подарява и пакет безплатно периодично сервизно обслужване Just Drive Basic. Той включва: за бензиновите двигатели 1.6 VTi/120 к.с. и 1.6 THP/156 к.с. - смяна масло, маслен, въздушен и поленов филтър, запалителни свещи, спирачна течност и извършване на профилактичните технически проверки; за дизеловите 1.6 HDI/112 к.с, 2.0 HDI/140 к.с. и 163 к.с. и 2.2 HDI/204 к.с. - смяна масло, маслен, въздушен, горивен и поленов филтър, спирачна течност и извършване на профилактичните технически проверки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай