Instagram вече позволява закачане на публикация

Така определени публикации ще бъдат по - лесно забелязвани

Instagram вече позволява закачане на публикация | StandartNews.com

Instagram вече позволява да закачите до три публикации или Reels в горната част на вашия профил, точно като закрепените публикации в TikTok и Twitter.

Това може да стане, като потребителят избере една от своите публикации или Reels и след това докосне трите точки в горния десен ъгъл на публикацията. Оттам щраква върху Закачи в профила си. Когато се върне в профила си, ще видите публикацията си в горния ляв ъгъл на мрежата си с бяла икона. Ако реши да добавите друга публикация или Reels, всички съществуващи закрепени публикации ще бъдат избутани надясно.

Закрепените публикации се разработват от началото на тази година, но Instagram официално обяви тест през април. Докато много потребители вече използват акценти в историята – които се появяват като миниатюри с форма на балон, които се намират под снимката на профила и броя на последователите – за да покажат различни категории съдържание, закрепените публикации могат да позволят на създателите да гарантират, че определени публикации ще бъдат забелязани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай