Huawei представи умния часовник Watch GT Cyber със сменяеми каишки и "спинери"

Huawei Watch GT Cyber се предлага в три колекции: Urban Edition, Sport Edition и Elegant Edition

Huawei представи умния часовник Watch GT Cyber със сменяеми каишки и "спинери" | StandartNews.com

Huawei представи глобална версия на смарт часовника Watch GT Cyber на MWC 2023 - китайската версия дебютира през ноември миналата година. Устройството се отличава с модерен дизайн, широк набор от функции и възможност за смяна не само на каишката, но и на корпуса.

Китайският производител описва дизайна като "часовник с бързо сменящ се корпус" - собственикът може бързо да адаптира външния вид на устройството към всеки стил благодарение на механизма "push-pull clasp". Той позволява бързо да се сменят не само корпусът и каишката на смартчасовника, но и страничното колело.

Huawei Watch GT Cyber се предлага в три колекции: Urban Edition, Sport Edition и Elegant Edition - налични са шест цвята на корпуса, а каишките са изработени от водоустойчива "висококачествена гума". Когато сменяте корпуса, на дисплея на устройството се показва съответната анимация.

Huawei Watch GT Cyber стандартно предлага широк набор от настройки и приложения - модерният смарт часовник работи с HarmonyOS. Това означава, че е лесно да се сменят циферблатите, а приложението на производителя предлага бърз достъп до магазин за допълнителни теми.

Устройството разполага с 1,32-инчов AMOLED дисплей с разделителна способност 466×466 пиксела и 292mAh батерия, която издържа 7 дни нормална употреба. Налице са Bluetooth 5.2 и GPS модули. Huawei Watch GT Cyber е оборудван с TruSleep 3.0 за наблюдение на съня, жизнените показатели, сърдечния ритъм и различни спортни режими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай