Google разширява функциите в споделянето на снимки

Вече ще има и редактор на колажи

Google разширява функциите в споделянето на снимки | StandartNews.com

Само за няколко години Memories се превърна в една от най-обичаните функции на Photos, с повече от 3,5 милиарда спомени, гледани всеки месец.

За да улесним споделянето на важни моменти, компанията пуска най-голямата актуализация на Memories от стартирането му и предоставя нов редактор на колажи, за да може лесно да създава споделени творения.

С актуализацията, която се разпространява вече, потребителите ще видят повече видеоклипове — включително най-добрите фрагменти от по-дългите видеоклипове, които Photos автоматично ще избере и отреже. Дори неподвижните снимки ще изглеждат по-динамични, благодарение на финото увеличение, което внася движение в спомените. За да обедини всичко това, следващия месец ще започне и добавяне на инструментална музика към някои спомени.

Черпейки вдъхновение от стари лексикони, Google също пуска нова функция, наречена Стилове, където графичното изкуство се добавя автоматично към спомените, за да ги подчератае. При стартирането ще има няколко дизайна, включително стилове, направени само за Google Photos.

Спомените в Google Photos вече ще бъдат споделяни и с приятелите и семейството и всеки ще може да  ги разглежда направо от Google Photos на всяко устройство.

Към Google Photos вече ще има и функции за редактиране, като интелигентни предложения и филтри Real Tone.

С новия редактор на колажи можете лесно да създавате споделени колажи и да се  редактират снимките направо от редактора на колажи. Членовете на Google One и потребителите на Pixel могат също да използват допълнителни функции за редактиране като Portrait Light или HDR в своите колажи и да имат достъп до повече от 30 допълнителни дизайна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай