Зеленски предупреди! Какво готви Путин след Навални

Коментарът на президента на Украйна

Зеленски предупреди! Какво готви Путин след Навални | StandartNews.com

Ново предупреждение за намеренията на руския диктатор Владимир Путин.

След като вчера подписа важни споразумения за подкрепа за Украйна в Берлин и Париж, президентът Володомир Зеленски говори пред участниците в Мюнхенската конференция по сигурността.

"Ако не действате сега, Путин ще успее да направи идните години катастрофални и за други нации. Ние можем да си върнем земята. Путин може да загуби. И това е доказвано неведнъж на бойното поле", заяви той, предава БНР. 

Киев от месеци се надява да бъде гласуван ключов пакет от американска помощ на стойност около 60 милиарда долара, след като правителството на Джо Байдън взе такова решение, но одобряването му се блокира от републиканската опозиция, която се влияе от бившия президент Доналд Тръмп.

Неуспех при деблокирането на тази помощ в американския Конгрес би бил "подарък за Путин", предупреди Камала Харис в речта си в Мюнхен вчера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи