Юлия Тимошенко - опасен чар

Юлия Тимошенко - опасен чар  | StandartNews.com

Лидерката на Оранжевата революция развя коси и спечели нови поклонници с лице без бръчки и освежен сексапил

Юлия Тимошенко - вероятно най-одумваната украинка на света, развя грива с ново самочувствие и опасен чар. Лидерката на Оранжевата революция разпусна легендарната си плитка и неотдавна се появи с идеално гладко лице без бръчки. С опънатата си кожа и загадъчния си поглед тя спечели още поклонници. Според тях тя е истински секссимвол, за който 50-те са новите 30. Неслучайно веднага тръгнаха градски легенди за загадъчния мъж, който е провокирал метаморфозата. Големият въпрос е дали той е различен от любовника, който редовно я е посещавал в затвора, както твърдят злите езици. Въпросният господин е нейният адвокат, който всъщност я измъкна от пандиза. Тъкмо той редовно е затоплял постелята й, пишат светските и политическите хроникьори в Киев. Сергей Власенко, който е и ексдепутат, често е млатил жена си заради Юлия - което в крайна сметка е довело до развода му с красивата манекенка. Медиите неведнъж са осветявали неравния дуел между най-влиятелната политическа дама и най-известния фотомодел на Украйна. Всъщност "Оранжевата принцеса" се слави с доста бурни политически сексвръзки. Между другото - Тимошенко има законен съпруг. Александър е син на висш партиен началник в съветския Днепропетровск. Благодарение на брака си селското момиче Юлия Григян получава пропуск за висшето общество - и така се запознава с бъдещия премиер на Украйна Павел Лазаренко, един от следващите й любовници. За него се знае, че е лежал в американски затвор за пране на пари. Желязната лейди на Украйна никога не е крила връзките си - дори тогава, когато говорят за нея, че се е добрала до властта през леглото. Доброжелатели твърдят, че в челото в хит парада на любовниците й влизат Александър Турчинов и Павел Лазаренко. Именно вторият другар е причина тя да се установи трайно в политиката през юни на 1997-а. Тогава той се оказва премиер в оставка и бяга в САЩ, където обаче го тикват зад решетките.

В средния етап на "политическия секс" се нареждат още Шуфрич и Порошенко, пише сайтът ruslug.ru. След като Юлия става вицепремиер, тя рязко сменя имиджа си, превръщайки се в "уважавана госпожа". Говори се, че на прелестите на "газовата принцеса" се е поддал и тогавашният президент на Украйна Леонид Кучма, който я кани "на чаша чай" в кабинета си, откъдето тя вече излиза вицепремиер по въпросите на енергетиката. Третият, късен етап на "политическия секс" приключва с Виктор Пинчук. Всъщност те са стари гаджета, но в един момент страстта им охладнява. Когато обаче на "Лейди Ю" й трябва финансов гръб, тя отново се обръща към олигарха. След поражението на Тимошенко на изборите през 2010-а, тя рязко завива към опозицията - съответно се превръща в основен конкурент на Виктор Янукович. Не след дълго влиза на топло. Вероятно някои са очаквали бурната сексуална епопея на дамата с плитката да спре до тук. Но не! И в затвора Юлия Владимировна намира изход от ситуацията - и то не с когото и да е, а с депутата от Радата Сергей Власенко, за който вече стана дума.

И бившите, и настоящите любовници на "оранжевата лейди" винаги са на върха на властта в Украйна. Неслучайно красавицата цъфти и младее, напук на враговете си и на жените, които определено й завиждат. Дори примата на руската попмузика Алла Пугачова внезапно се е сетила за някогашната си приятелка. Тя е качила няколко фотоса на страницата си в Instagram, демонстративно показващи привидна близост на двете звездни дами. Под една от снимките Пугачова е написала "Ех, приятелко! Може да изпеем нещо заедно!". Кадрите побъркаха потребителите, които за пет часа достигнаха над 10 000. Фенове припомнят, че Тимошенко е заявявала своята готовност "да воюва с оръжие в ръка против руснаците", но пък явно я тресе "носталгия за добрите, приятелски и човешки отношения". Алла и Юлия никога не са криели дружеските си чувства - нито тогава, нито сега. Те демонстрират близост и се наричат приятелки - тъкмо това е залегнало и в сюжета на популярния анимационен филм Мультличности. От тогава обаче изминаха шест години и много неща се промениха. "Майдана" пусна Юлия на свобода и тя отново крои планове да седне на премиерски стол. Може би поради това Желязната лейди на Украйна е сменила стайлинга си и мобилизира целия си сексапил. За да скъса с предишния си образ, който леко нафталее заради плитката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай