Сряда,

Възможно ли е? Голям секс скандал с Даяна и Кейт Мидълтън

От: Редактор -
5121
Възможно ли е? Голям секс скандал с Даяна и Кейт Мидълтън
A
A
A

Човек да се чуди колко извратени могат да са желанията на някои хора.

Водеща компания за играчки за възрастни разкри, че принцеса Даяна, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са сред най-популярните им заявки за секс кукли.

Производителите на играчки в Inferno казват, че са затрупани с искания за играчки в реален размер на кралските особи, но изпълнителният директор признава, че „вкусът“ и „приличието“ му пречат да изпълни пикантните кралски искания на извратените клиенти.

„Получаваме заявки за принцеса Даяна редовно, особено след най-новата поредица от „Короната“, но никога не бихме се отворили за обвинения, че омаловажаваме паметта й“, каза изпълнителният директор Бен Страуд пред South West News Service.

„Ако бяхме мотивирани само от пари, щяхме да създадем кукли Меган Маркъл и Кейт Мидълтън и да видим чрез продажбите коя е най-популярна, но в сърцето си аз съм роялист“, добави той.

Британският бизнесмен разкри още, че е залят от заявки за секс кукли, които приличат на актьора Том Харди. „Получаваме толкова много заявки за кукла Том Харди, от мъже и жени и от цял свят. Той не е популярен само в Обединеното кралство, но и в САЩ и Азия“, каза още Страуд.

Секс куклите струват малко под 1000 долара за изработено по поръчка творение.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com