Врагове на Путин мрат като мухи! Какво става

При съмнителни обстоятелства

Врагове на Путин мрат като мухи! Какво става | StandartNews.com

Само за дни трима журналисти - критици на Путин, загубиха животите си.

На 14 януари стана ясно, че руският поет Лев Рубинщайн, водещ критик на Кремъл, е починал на 76-годишна възраст, шест дни след като е бил блъснат от кола в Москва. Мъжът е бил настанен в болница в тежко състояние, но по-късно починал.

Зоя Коновалова, 48-годишна, водеща и главен редактор на Кубанската държавна телевизионна и радиокомпания, един от националните телевизионни канали на руския президент Владимир Путин, беше намерена мъртва в Краснодар. Причината за смъртта обаче е доста съмнителна, тъй като става въпрос за отравяне, както и в случаите на другите двама журналисти. Тялото на Коновалова беше намерено на 5 януари в дома ѝ заедно с тялото на 52-годишния ѝ бивш съпруг.

По телата на Коновалова и бившия ѝ съпруг не са открити видими наранявания, съобщи руската държавна информационна агенция РИА Новости.

Новината за смъртта ѝ идва, след като друг руски журналист, Александър Рибин, беше намерен мъртъв в Ростов. Причината за смъртта му също не е ясна, но е сигурно, че дни преди смъртта си е посетил Мариупол в Украйна.

Миналия месец 35-годишната Анна Царева, заместник-главен редактор на "Комсомолская правда", беше намерена мъртва в апартамента си в Москва. Според Newsweek няколко дни преди смъртта си тя е имала пневмония и треска, пише БГНЕС.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
LAINARSSON
преди 3 месеца

RUSNATSITE SA PO STRAHLIVI OT BALGARITE TE SA ROBI BALGARITE SA RUSOROBI ZAPADA E VINOVEN I STRAHLIV NA KRAIA PUTLER SHTE NAHLUE V NATO I V BULGARIA

Откажи