Вижте мъжа, стрелял по журналистите във Вирджиния

Вижте мъжа, стрелял по журналистите във Вирджиния | StandartNews.com

Все още не е установена самоличността на мъжа, застрелял двамата журналисти в американския щат Вирджиния, докато заснемали интервю на живо.Неговото лице се вижда от последните кадри заснети с камерата на оператора.

И двамата репортери са били сгодени. Самото убийство не е попаднало в "зрителното поле на камерата", посочва Франс прес.

Губернаторът на щата Вирджиния Тери Макулифи обяви пред Ройтерс, че най-вероятно стрелецът е бивш служител на телевизията.

"Не знаем кой е стрелецът, не знаем и мотива му", заяви Джеф Маркс, главен мениджър на телевизия WDBJ7. "Но познаваме шерифа на окръг Франклин и знаем, че полицията работи много усърдно, за да залови престъпника, извършил това отвратително нападение срещу двама невероятни журналисти".

Вики Гарднър, жената, от която журналистите са взимали интервю, е ранена. Тя е изпълнителен директор на Регионалната търговска камара на резервата Смит Маунтийн Лейк.

Според очевидци извършителят е бил облечен в черни дрехи и държал пистолет в ръката си. Отцепили са района на трагедията, но повече подробности не се съобщават.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай