Ужасна заплаха от руски политик. Стряскащо съобщение

Имало е симулация на ядрена война

Ужасна заплаха от руски политик. Стряскащо съобщение | StandartNews.com

Симулация на ядрена атака се появи в популярно руско предаване, в което графика показа колко време би отнело на ракета, изстреляна от Калининград, да достигне до големите столици в Европа, предава Нова ТВ.

Според показаната графика, на руската ядрена бойна глава ще са ѝ необходими 106 секунди, за да достигне Берлин, 200 секунди до Париж и 202 секунди до Лондон!

Председателят на националистическата партия "Родина" Алексей Журавльов заяви, че в такава ситуация Великобритания вече няма да съществува.

"Една "Сармат" и това е - Британските острови са съществували някога, Британските острови вече не съществуват. Говоря сериозно", каза той.

Депутатът от Държавната дума Евгений Попов от партия "Единна Русия" твърди, че Великобритания също има ядрени оръжия и ако бъде използвана ракета "Сармат", "никой няма да оцелее" в тази война, "никой няма да остане на планетата".

"Ще започнем отначало, от нулата", коментира той.

В отговор на западната подкрепа за Украйна Путин нареди на военните да изстрелят тестово своите ракети "Сармат", които са известни и като "Сатана II".

Според "Дейли мейл" миналата седмица Путин се е похвалил, че хиперзвуковите ракети на страната му могат да "пробият всички съвременни защити" и да бъдат готови да ударят Обединеното кралство "до есента".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай