Уилям и Keйт по стъпките на Даяна в Тадж Махал (ВИДЕО)

Уилям и Keйт по стъпките на Даяна в Тадж Махал (ВИДЕО) | StandartNews.com

Пинц Уилям и съпругата му Кейт се разходиха по стъпките на принцеса Даяна в Тадж Махал. Това съобщиха световните медии и разкриха подробности от посещението на кралската двойка в световноизвестния дворец.

Визитата на херцозите на Кембридж бе под засилено полицейско присъствие. Архитектурната забележителност обаче не остана затворена за обикновени туристи. За тях бе оставен един пропускателен пункт- дясната страна на двореца.

Много туристи, разбрали за това, че кралската двойка ще разгледа Тадж Махал, успяха да се снимат с нея.

Телевизии предаваха репортажи от разходката на Уилям и Кейт и не пропуснаха да припомнят, че през 1992 г. принцеса Даяна пристига сама на това място на любовта, с което показва, че има нещо съмнително във връзката й с нейния съпруг. Тогава тя се фотографира за спомен на мраморната пейка пред Тадж Махал. Четири години по-късно разводът е факт. 

Уилям и Кейт си направиха много снимки за спомен от двореца, една от които на въпросната пейка, където преди 24 години е седяла принцеса Даяна. Много фотографи очакваха херцогинята да седне в същата поза като майката на нейния любим, но останаха разочаровани. Въпреки това успяха да направят добри фотографии на усмихнатата кралска двойка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай