Неделя,

Тъжно. Почина звезда от култов филм

От: Редактор -
31987
Тъжно. Почина звезда от култов филм
A
A
A

Карол Локател, която изигра забавно избухливата съседка Етел Хъбард от 1985 г. в "Петък 13-ти, част V: Ново начало", почина. Актрисата беше на 82 години.

Дългогодишният агент на Locatell Питър Стрейн потвърди новината пред Fox News Digital в изявление във вторник от името на нейното семейство, предава Варна 24.

"Карол Локател почина миналата седмица от рак“, каза Стрейн. "Тя беше чудесно многостранна актриса, чиято кариера продължи десетилетия на Бродуей и в игрални филми и телевизия. Беше заобиколена от дългогодишния си съпруг и близки приятели.“

Въпреки че беше любимка на феновете на ужасите за ролята си на Етел, кариерата на Локател надхвърли индустрията на ужасите.

Тя работи с Бърт Рейнолдс в три филма: "Бащинство “ и "Машината на Шарки “ през 1981 г. и "Най-добри приятели“ през 1982 г.

Тя също беше плодовит актьор на Бродуей, участвайки в "Broadway Bound" на Нийл Саймън през 1986 г., "The Shadow Box" през 1994 г. и "The Rose Tattoo" през 1995 г., според Hollywood Reporter.

Locatell също имаше малки роли в шоута като "Grey's Anatomy", " Shameless" и "Sonny With a Chance" на Disney.

Рон Слоун, който играе сина на Локател в "Петък 13-ти", я нарече не просто "приятел", а "семейство" в публикация във Facebook в понеделник.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com