Тръмп с плашеща прогноза за света

Той откри кампанията си в щата Айова

Тръмп с плашеща прогноза за света | StandartNews.com

Доналд Тръмп шокира с изказването си.

Тръмп определи вота през ноември като последен шанс Америка да бъде спасена от политиката на настоящия президент Джо Байдън "Щях категорично да спра Путин" (ако бях на мястото на Байдън), пише Petel.bg.

Това обяви Доналд Тръмп при откриването на кампанията си в щата Айова за републиканската номинация за президентските избори.

"Това е последният ни шанс да спечелим изборите. Остават 10 месеца. Притеснявам се обаче и за тези 10 месеца , защото той вече навреди толкова на страната ни. Знае ли някой какво може да направи той за тези 10 месеца. Може и то Трета световна война да стигнем".

Речта на Тръмп съвпадна с третата годишнина от бунта на 6 януари 2021 година, когато негови привърженици щурмуваха Конгреса в опит да предотвратят сертифицирането на изборната победа на Байдън. Тръмп защити публично участниците в бунта, които бяха осъдени и пратени в затвора:

"В тази страна, разбира се, никого не пращат в затвора. Определени хора дори не ги закачат, ако убият някого. Но ако си един от нас, тогава отиваш в затвора. Вижте какво се случи със заложниците от 6 януари. Ужасно е".  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай