Трагедия с българи в Германия, има загинали

Какво се случи

Трагедия с българи в Германия, има загинали | StandartNews.com

Тежка трагедия се е разиграла в германския град Офенбах. Двама души, сред които и дете, са загинали, други са в тежко състояние, след като пожар обхвана жилищна сграда.

Жертвите са от Кърджали, съобщава 24rodopi.com. Те са част от петчленно семейство, работещо в Германия. Фамилията - мъж, съпругата му, дъщерята, зетът и внукът, живеели в кооперацията.

Многоетажната жилищна сграда била обхваната от пламъци във вторник вечерта. На място огнеборците откриват загинал човек, петима са евакуирани в тежко състояние, сред тях и дете, посочват местните медии. През нощта в болницата умира и детенцето.

Все още не са напълно ясни причините за пожара и мястото, където е избухнал. Според първоначалните констатации на полицията, сградата, която се използва както за стопански, така и за жилищни цели, бързо е била обхваната от пламъци, като те са стигнали до покрива.

В сградата са живели над 30 души. Пожарната е успяла да предотврати разпространението на пламъците към околните сгради и да овладее огъня. Няколко околни улици трябваше да бъдат затворени, за да поемат мащабни операции на пожарната, спасителните служби и полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
bess
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи