Тайгър Уудс не е бил пиян или дрогиран

Няма да му бъде повдигнато обвинение за катастрофата

Тайгър Уудс не е бил пиян или дрогиран | StandartNews.com

45-годишният американски голфър Тайгър Уудс не е бил нито пиян, нито дрогиран и няма да му бъде повдигнато обвинение за катастрофата, при която колата му - джип Genesis GV80 за 50 000 долара. излетя от пътя и се преобърна, съобщи „Сън“, цитиран от ДарикНюз. Той бил в съзнание и много спокоен, споделиха на пресконференция от шерифската служба на окръг Лос Анджелис.

Уудс бе измъкнат от колата, след като пожарникарите срязаха ламарините. Той бе транспортиран в болница и спешно опериран.

Лекарите казаха, че Уудс е имал фрактури в горната и долната част на пищяла и фибулата - което означава, че счупванията са довели до раздробяване на костите. Хирурзите са укрепили счупванията с метални винтове и щифтове.

На пресконференция в сряда сутринта шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева потвърди, че Уудс няма да бъде подведен под наказателна отговорност за инцидента.

"Ние не обмисляме никакви обвинения в тази катастрофа", каза той. "Това остава инцидент, инцидентът не е престъпление", каза шерифът.

На въпрос дали на мястото на инцидента са направени тестове за алкохол или не, Вилануева каза: "Той беше трезвен - няма доказателства за алкохол, няма доказателства за каквито и да било лекарства или наркотици."

Шерифът добави, че в превозното средство има черна кутия, която ще бъде изтеглена, предполагайки, че "скоростта може да е фактор за този инцидент".

Съобщава се, че Уудс е закъснял с около 30 минути за среща със звездите от НФЛ Дрю Брийс и Джъстин Хърбърт за урок и фотосесия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай