Смъртно наказание виси над похитителя от Охайо

Смъртно наказание виси над похитителя от Охайо  | StandartNews.com

Охайо. Смъртно наказание може да застигне похитителя от Охайо Ариел Кастро. Местните прокурори заявиха, че обвиненията за убийство, повдигнати срещу 52-годишния мъж може да доведат до най-тежката присъда.

Вчера четири обвинения за отвличане и три за изнасилване бяха повдигнати от американската прокуратура срещу Кастро във връзка престъпните действия над три жени в Кливланд. От прокуратурата искат да повдигнат и обвинения за убийство, заради аборт, който е претърпяла една от жертвите.

Една от жените е признала, че Кастро я е забременил, след което я е малтретирал физически, след което я е държал гладна, за да може да пометне.

Ариел е един от тримата братя, арестувани за отвличането и задържането в плен на жените в продължение на десетилетие в къща в Кливланд, щата Охайо. От неговата къща в понеделник бяха освободени Аманда Бери, Джорджина Дехесус и Мишел Найт, както и родената от Аманда, по време на пленничеството й, 6-годишна дъщеря. Жените изчезнаха между 2002 г. и 2004 г. Кастро е в ареста заедно с двамата си братя. Срещу братята му засега не са повдигнати обвинения. В неговата къща бяха намерени въжета и вериги, с които са държани в плен отвлечените.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай