Руснаците са в потрес! Ето новата им миска

Мощен залп от ругатни и възмущение

Руснаците са в потрес! Ето новата им миска | StandartNews.com

Пълен шок в необятната руска държава, но не заради войната!

Руснаците, които винаги поддържат принципа, че от руското по-хубаво няма попиляха с унищожителни коментари моделката Наталия Оскар, която се сдоби с титлата „Мисис Русия 2023”.

Даже се чуха и призиви да й се отнеме короната и то веднага. Блондинката бе една от 83-те претендентки за титлата и макар да е родом от Далечния изток дошла в столицата да стане миска. На финала Наталия изпълни песента "I'm Your Mrs. Russia", с което подсили подозренията, че някой е платил да получи короната, предаде Флагман.

Според слуховете Оскар е омъжена за московски богаташ, приближен на господарите в Кремъл и руската власт. Руснаците споделиха омразата си към меко казано непривлекателната миска веднага щом видяха снимките й без фотошоп. На които без филтрите изглежда страховито.

Хиляди московчани смятат, че избора на Наталия за най-хубава омъжена жена е подигравка с тях и я заляха с масов хейт. Може би си спомняте как през 2009 година Антония Петрова стана мис България и недоволството на българите, които не харесаха перничанката с две висши образования и я нарекоха Мис Крокодил.

А после и нашенката се сдоби с короната на Мисис Русия след като се омъжи за богатия Бередин, който й купил победата в конкурса.

Само, че тазгодишното руско страшилище я сложи в малкия си джоб, но не с красота, а с грозотията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай