Решение! Елтън Джон подлуди Острова /СНИМКИ/

Кое а драматичното в неговия концерт

Решение! Елтън Джон подлуди Острова /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Една от големите поп легенди на Великобритания и целия свят Елтън Джон обяви драматично решение.

Британският музикант направи последното си изпълнение в своята родина, а мястото за прощалния му концерт беше музикалният фестивал в Гластънбъри, предадоха световните осведомителни агенции.

Концертът се състоя в неделя, а певецът получи най-престижната от многото сцени на фестивала - Pyramid Stage ("Пирамидната сцена") - и честта да бъде последният изпълнител на форума тази година.

Шоуто беше обявено за последния му концерт в Обединеното кралство, преди да се оттегли от турнетата в края на текущото "Farewell Yellow Brick Road".

76-годишният музикант се появи на сцената в златист костюм и неизменните очила. Този път той заложи на черна рамка и червени стъкла. Изпълнението му привлече толкова голямо внимание от страна на британските медии, че много от тях го излъчваха пряко онлайн, описвайки подробно какво се случва на сцената.

По принцип концертите на легендарния певец се радват на изключителна популярност и интерес.

Сър Елтън Джон, заел традиционното си място на пианото, изпълни много от своите хитове. В същото време той не се представи сам - покани няколко известни и неочаквани гости на сцената.

"Един от най-фантастичните британски певци, текстописци и артисти беше Джордж Майкъл. Той бе мой приятел, моето вдъхновение и днес щеше да бъде неговият 60-ти рожден ден. Затова искам да посветя песен на паметта му, цялата музика, която той остави за нас, е прекрасна. Това е за теб, Джордж", каза сър Елтън.

Преди финала той се обърна разчувстван към публиката: "Искам да ви благодаря за 52-годишната невероятна любов и лоялност, която ми показахте. Това беше едно невероятно пътешествие. Прекарах си най-хубавото време, никога няма да ви забравя, вие сте в мислите ми, в сърцето ми и в душата ми, бяхте невероятни. Пожелавам ви любов, здраве и щастие".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай