Разкритие! Топ дипломат с важна новина за Чарлз

Какво обясни Милен Керемидчиев

Разкритие! Топ дипломат с важна новина за Чарлз | StandartNews.com

Наш изявен дипломат даде много интересен коментар за коронацията на Чарлз III.

"Промяната се вижда още със самата подготовка на коронацията. Ако направим паралел с коронацията на кралица Елизабет - ще видим, че коронацията на крал Чарлз III е много по-малка и по-различна.

За коронацията на Елизабет са присъствали над 8000 гости, сега около 2000. Сегашният крал Чарлз ще наруши 900-годишна традиция - да не бъдат канени други кралски особи на коронацията на британския крал. Това показва, че той се отваря към останалите кралски фамилии".

Това каза бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев в студиото на "Денят ON AIR".

"Всичко това свързвам със ситуацията, в която се намира Великобритания в момента. След Brexit тя е в изключително тежка ситуация и търси нови партньори. Крал Чарлз ще бъде натоварен със задачата да изкара страната от безпрецедентната икономическа криза", допълни гостът пред Bulgaria ON AIR.

"Загубите са огромни. Обществото е стресирано. Великобритания в момента е в тежка криза. Чарлз трябва да води икономическа война. Виждаме по-голяма ангажираност на краля в тези тежки времена да помогне на кабинета. Неговата майка стана кралица на 23 години, а той на 74. Той има много по-голям опит с администрацията. Ще влезе с летящ старт", смята бившият зам.-министър на външните работи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай