Разкритие. Коя е причината за смъртта на Тина Търнър

Разкриха нейните здравословни проблеми

Разкритие. Коя е причината за смъртта на Тина Търнър | StandartNews.com

Мълния обиколи света само за минути, след кончината на легендарната певица Тина Търнър, която си отиде на 83-годишна вързаст.

Легендарната Тина Търнър страдаше от редица здравословни проблеми през последните години, включително рак, инсулт и бъбречна недостатъчност, пише bbc.

Родената в САЩ звезда беше една от най-обичаните рок певици, известна със своята харизма на сцената и безбройните си хитове. Тя стана известна заедно със съпруга си Айк през 60-те години на миналия век с хитове като Proud Mary и River Deep, Mountain High.

Вторият й съпруг Ервин Бак й дари един от бъбреците си през 2017 г., след като беше открито, че тя страда от бъбречна недостатъчност.

Тина преживя и трагедия със загубата на най-големия си син Крейг, който се самоуби през 2018 г. Баща му беше бившият колега на Търнър, Реймънд Хил.

Друг неин син син - Рони, чийто баща беше Айк Търнър, почина през 2022 г. Тя имаше и две осиновени момчета - Айк-младши и Майкъл, децата на Айк от предишна връзка.

В интервю за Marie Claire Южна Африка през 2018 г. Търнър каза: "Хората смятат, че животът ми е бил труден, но аз мисля, че това беше прекрасно пътуване. Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече осъзнаваш, че не е това, което се е случило, а как се справяш с него."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай