Работа-мечта: Пътувайте с милионер по света

Това не е лъжа, 26-годишният Матю Лепре си търси асистент и дава 28 000 паунда на месец

Работа-мечта: Пътувайте с милионер по света | StandartNews.com

Имали ли сте желанието да захвърлите работата си и просто да заминете на някъде? Ако Ви се е случвало, значи може би имаме работата мечта за Вас. 26-годишният милионер Матю Лепре търси  личен асистент, на който да дава 28 000 паунда на месец, за да пътува по света и да остане в луксозни хотели заедно с него безплатно.

Макар Матю да живее в Сидни, новият му асистент/ка ще се присъедини към него в чести пътувания до Япония, Дубай и САЩ, докато той изнася своите бизнес лекции пред значими компании.

Заедно с поддържането на ежедневните му електронни търговски дейности, служителят на Матю ще помогне и за популяризирането на другите му начинания. Успешният бизнесмен печели 66 000 паунда на месец и планира да плаща  28 000 евро и дори е отворен към разширяване на сумата, ако го впечатлите.  

"Заплатата ще се базира на опита на кандидатстващия, но тя ще е в допълнение към пътните разходи и разходите за настаняване", казва той. Част от изискванията са да имате  отлични компютърни умения и способност да извършвате много дейности едновременно, както и валиден паспорт за пътуванията. 

Той добавя: "Пътуването, докато работя, ми позволява да живея идеален  живот и искам да дам на някого възможността да направи същото заедно с мен.Търся някой да се присъедини към всичките ми приключения. Обичам това, което правя, и обичам да изследвам нови места."

Напуснал  университет на 23-годишна възраст, Матю започва бизнес от нищото и сега управлява четири магазина за електронна търговия.

В клип в YouTube, Матю добавя: "Ще пътувате по света, ще работите в тясно сътрудничество с мен и ще имате възможност да видите невероятни неща по целия свят." Приканвайки потенциалните кандидати да кандидатстват на уебсайта на Ecom Warrior Academy, милионерът моли кандидатите да заснемат видеоклип и да му кажат защо са "перфектни за тази роля". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай