Путин поведе Нощните вълци на фестивал в Крим

Участниците във фестивала „Сянката на Вавилон” ще се насладят в неделя на мащабно шоу

Путин поведе Нощните вълци на фестивал в Крим | StandartNews.com

Руският президент Владимир Путин пристигна на шоуто на рокерския клуб „Нощни вълци“ край Севастопол вчера с легендарния мотоциклет "Урал". На снимките, които информационната агенция ТАСС публикува, се вижда руският лидер, облечен в кожено яке в компанията на лидера на рокерите Александър „Хирурга“ Залдостанов.

На мотора на руския президент се развяваше знамето на страната. Заедно с Путин на машината се повозиха лидерът на Крим Сергей Аксьонов и изпълняващият длъжността губернатор на Севастопол Михаил Развожаев.

Участниците във фестивала „Сянката на Вавилон” ще се насладят в неделя на мащабно шоу с множество музика, каскади и пироефекти. Мероприятието ще завърши с концерт.

Шоуто „Нощните вълци“ винаги има патриотична тема. Когато подготвят събития, мотористите вземат за теми моменти от съветската и руската история, обикновено свързани с важни военни победи.

Кулминацията ще бъде концерт с участието на пианиста, народния артист на Русия Юрий Розум, а също и Григорий Лепс, Държавния симфоничен оркестър на Севастопол, балетната група на Ансамбъла за песни и танци на Черноморския флот, както и известните рок изпълнители от групите „Пилот“ и „Кипелов“.

„Нощни вълци“ е първият байкърски клуб в СССР и Русия, основан през 1989 г. в Москва. Клубът провежда мотофестивали с изпълнения на рок групи, както и с художници на татуировки. Членовете на клуба участват в много мотоциклетни състезания в Русия и в чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай