Почина съпругата на Кърк Дъглас

Ан Дъглас си отиде на 102 г.

Почина съпругата на Кърк Дъглас | StandartNews.com

Почина съпругата на Кърк Дъглас. Ан Дъглас си е отишла от този свят на 102-годишна възраст, само шест дни след рождения си ден.

Филмовият публицист и вдовица на великия актьор е починала в дома си в Бебърли Хилс, съобщават близки на семейството. Не се посочва каква е причината за смъртта й, съобщи NOVA.

+Ан ще остане в сърцата ни завинаги. Тя извади наяве най-доброто от всички ни, особено от моя баща. Той никога нямаше да постигне тази слава без нейната подкрепа. Катрин, аз и децата я обожавахме", заяви доведеният ѝ син - Майкъл Дъглас, който отдаде почит към мащехата си в изявление.

Смъртта на Ан Дъглас идва след малко повече от година от смъртта на съпруга ѝ - легендата от Златната ера на киното си отиде на 103-годишна възраст през февруари 2020 година. Кърк се жени за Ан Буйдънс, както е моминското ѝ име, само три години след развода си. Двамата са заедно повече от 60 години. От любовта им се раждат двама синове - Ерик и Питър.

„Имах късмет да намеря сродна душа преди 63 години и вярвам, че нашият чудесен брак и дългите ни нощни разговори ми помогнаха да преживея всичко”, споделя приживе актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай