Новият президент на Колумбия очарова света с прекрасното си семейство

Новият президент на Колумбия очарова света с прекрасното си семейство  | StandartNews.com

Новият президент на Колумбия очарова света с прекрасното си семейство. 42-годишният Иван Дуке позира за официални портрети със съпругата си Мария Хулиана и трите си деца.

Първата дама впечатли със семпъл тоалет в бежови нюанси. В светлата гама бяха и кокетните рокли на дъщерите им, а другият мъж в семейството – малкият Матиас, бе в официален костюм като баща си.

Президентът на Колумбия изрази желание да предпази децата си от прекалено обществено и медийно внимание. Той рядко се появява с тях на публични събития. Те обаче бяха до него в деня, когато положи клетва като президент.

Иван Дуке и Мария Хулиана се срещнали на парти, когато били тийнейджъри. Още тогава той споделил на свой приятел, че би се оженил за нея. Впоследствие изживяват трудни моменти, защото бъдещият президент учи във Вашингтон, а любимата му в Париж.

Съдбата обаче я изпраща на стаж в САЩ, когато той се решава да ѝ предложи брак. От този момент вече са изминали 15 години, а двамата се радват на хармония и три деца.

Като първа дама, Мария Хулиана има амбиции да работи по въпросите за равенство на половете, култура, образование и в полза на децата в Колумбия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай