Мелания Тръмп ще пише мемоари

Първата дама ще опише преживяното в Белия дом

Мелания Тръмп ще пише мемоари | StandartNews.com

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обмисля да напише и публикува мемоари за времето, което е изкарала в Белия дом. Това съобщи в събота американският интернет портал Page Six, който е развлекателното приложение на New York Post.

Според негови източници Мелания Тръмп е провела редица срещи, на които е обсъждала тази възможност. С кого точно не е посочено. 

„Казаха ми, че съпругът й (американският президент Доналд Тръмп) я приветства“, каза източникът. Според него първата дама на Съединените щати „няма да си тръгне толкова тихо, колкото може да се мисли“.

В статията се посочва, че съпругата на настоящия лидер може да получи много пари за издаване на книга. Както отбеляза източникът, това е „възможност за нея да печели сама“.

Интернет порталът подчертава, че издаването на мемоарите на първата дама може да бъде от особен интерес, тъй като нейната бивша старша съветничка Стефани Уинстън-Уолкоф също публикува книга по-рано. По-конкретно се твърди, че първата дама на Съединените щати е използвала личните си имейл кутии и незабавни съобщения с възможност за криптиране на съобщения за официални цели.

През октомври Министерството на правосъдието на САЩ обвини Уинстън-Уолкоф в нарушаване на споразумение за неразкриване.

фото АР

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай