Вторник,

Медведев разсипа Зеленски! Огромни обиди

От: Редактор -
3873
Медведев разсипа Зеленски! Огромни обиди
A
A
A

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш президент и премиер на страната Дмитрий Медведев не вижда особен смисъл в споразуменията между Москва и Киев. Дори ако такъв документ може да бъде подписан, следващият лидер на Украйна със сигурност ще го анулира, смята той, цитиран от ТАСС.

Медведев обърна внимание на думите на украинския президент Владимир Зеленски, че няма да преговаря с руския президент Владимир Путин.

"Не е ново, но има нюанс, за който той премълча вчера, въпреки че го разбира перфектно. Няма да му се налага да води никакви преговори. Ще трябва да подпише това, което му се каже. Въпреки че, честно казано, цената на този документ няма да бъде висока. Минските споразумения, подписани от предишния коварен (президент)", написа Медведев в канала си в "Телеграм".

Преди дни Медведев определи Зеленски като "брадат фотомодел със зелена миризлива тениска", който се разхожда из Европа с "цирк марионетки", последван от "предавания на живо, първи страници и семейни снимки", а успоредно с това има "стотици ежедневно умиращи мобилизирани украинци, насилствено впрегнати да защитават интересите на управляващата нацистка клика".


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com