Край на връзката между Оланд и Валери

Френският президент е поискал от първата дама да се изнесе

Край на връзката между Оланд и Валери | StandartNews.com

Париж. Френският президент Франсоа Оланд прекратява взаимоотношенията си с Валери Трейвельор. Той я помолил да се изнесе в най-скоро време от Елисейския дворец. Новината за края на връзката между двамата съобщи снощи съветник на държавния глава.

Валери е била изписана от болницата в Париж в събота. Там тя се лекува 9 дни, след се опита да се отрови с хапчетата си за сън. Тя отиде в резиденцията на президента във Версай веднага след напускането на болницата.

Френски медии не изключват среща между Валери и Оланд през уикенда, на която двамата са обсъдили по какъв начин да приключат взаимоотношенията си.

Източници на списание "Пари Мач" съобщиха, че Оланд е казал на приятелката си, че има нужда от време, за да избере между нея и любовницата си Жюли Гайе. Не е ясно каква е била реакцията на Валери Трейвельор, но едва ли е била очарована от мъжката постъпка.

Съвсем скоро Франсоа Оланд трябва да обяви публично решението за жената в своя личен живот. Това трябва да стане преди посещението му в САЩ през февруари.

Стандарт Нюз припомня, че списание "Клоузър" излезе с новина на първа страница, че френският президент има любовница и тя е актрисата Жули Гайе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай