Коледни снимки на принц Джордж зарадваха Великобритания

Коледни снимки на принц Джордж зарадваха Великобритания | StandartNews.com

Лондон. Три снимки на британския принц Джордж зарадваха Великобритания броени дни преди празниците. Те са част от неговата коледна фотосесия и бяха разпространени от кралско семейство в събота.

Малкият Джордж, който е 17 месеца, е сниман в двор в двореца Кенсингтън, където принц Уилям и Кейт имат апартамент. Той е облечен със син плетен пуловер, на който са изобразени типичните британски гвардейци. Под него принцът носи изчистена бяла риза. Къси панталонки и чорапки в тъмносиньо, придават завършек на визията на малкия престолонаследник.

На една от снимките малкият Джордж е направил типичната физиономия с уста като баща си. Преди няколко седмици неговите родители обявиха, че той ще си има братче или сестриче, което трябва да се появи на бял свят през април 2015 г.

Първото дете на Уилям и Кейт се радва на медийно внимание от малък. Той често пътуваше с тях на различни визити в чужбина, от където много често си тръгваше със специално изработена за него играчка. Много майки във Великобритания пък се опитват да купуват за децата си като дрехите на принц Джордж, за чиято визия се грижат от кралския двор.

Какво ще донесе Дядо Коледа на малкия британски принц вижте ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай