Хит! Кандидат за президент на САЩ се вживява като рапър

Прави опити да имитира Еминем

Хит! Кандидат за президент на САЩ се вживява като рапър | StandartNews.com

Кандидат за президент на САЩ беше скастрен от най-добрия бял рапър Еминем.

Вивек Рамасвами от Републиканската партия бързо натрупа популярност заради това, че имитира изпълнителя по време на кампанията си. Видео, в което претендентът направи импровизирано изпълнение на едно от най-известните парчета на Еминем - "Lose Yourself", на панаира в щата Айова, му осигури известност в социалните мрежи.

Рапърът реагира светкавично на изпълнението на Рамасвами, като поиска от него да спре да използва музиката му, съобщава "Daily Mail". В писмо представител на издателя на рапъра е съобщил на адвоката на кандидатът за президент, че Еминем не желае повече неговото творчество да бъде използвано в кампанията на представителя Републиканската партия.

Писмото от 23-ти август, стана публично достояние само дни след като 38-годишният Рамасвами - финансов инвеститор и новак в политиката, се изживя като рапър. В него Broadcast Music, Inc (BMI) заявява че "ще счита всяко изпълнение на произведения на Еминем от кампанията "Vivek 2024" от тази дата нататък за съществено нарушение на споразумението, за което BMI си запазва всички права и средства за защита".

В изявление за "Daily Mail" говорителят на Рамасвами се позовава на друга песен на Еминем: "Вивек просто се качи на сцената и се развихри. За съжаление на американския народ ще трябва да оставим рапирането на истинския Слим Шейди".

Широко беше отразена в медиите и любовта на Рамасвами към рапа и по-специално към Еминем. Когато е бил студент в Харвард, бъдещият предприемач в областта на биотехнологиите е рапирал под името "Da Vek".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай