Изумителна новина за Доналд Тръмп! Хората се потресоха

Как е станала отвратителната публикация

Изумителна новина за Доналд Тръмп! Хората се потресоха | StandartNews.com

Отвратителна фейк публикация, свързана с Доналд Тръмп, разтревожи хората в интернет.

Акаунтът на Доналд Тръмп-младши в Twitter беше хакнат в сряда сутринта, 20 септември, и залят с поредица от странни публикации.

„С прискърбие съобщавам, че баща ми Доналд Тръмп почина. Ще се кандидатирам за президент през 2024 г.“, гласи първата публикация в социалната мрежа X, известна преди като Twitter, предаде Блиц.

Освен това хакерът от акаунта на сина на Тръмп направи още няколко публикации за Северна Корея и изпълнителния директор на X Илон Мъск, съобщава Daily Mail.

Няколко други туита съдържаха ругатни.

Прессекретарят на най-големия син на бившия президент Доналд Тръмп, Андрю Сурабиан, каза в собствения си туит, че публикациите са резултат от хакване.

По-малко от половин час след публикуването на публикациите, хакерът е разкрит и Тръмп-младши си връща контрола над акаунта си, като изтрива публикациите.

„Не искам Доналд Тръмп-младши да си върне акаунта – всичко е твърде забавно“, пошегуваха се по негов адрес братът и средният син на Тръмп Ерик Тръмп.

Припомняме, че на 13 май синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп публикува снимка в своя Instagram, на която е изобразен президентът на Украйна Володимир Зеленски по бански. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай