ИД към Путин: Свиня, ще съжаляваш (ВИДЕО)

ИД към Путин: Свиня, ще съжаляваш (ВИДЕО) | StandartNews.com

Джихадисти, свързани с терористичната групировка "Ислямска държава" (ИД), разпространиха ново видео, в което отново поясниха, че имено ИД е свалила руския самолет над Синай. Джихадистите вече поеха отговорността за трагичния инцидент, при който загинаха над 22 души.

На видеото се виждат петима бойци на "Ислямска държава", един от които освен арабски, говори и руски, и се обръща към Путин с обидни думи. Думата за "неверници", която употребява, пък е татарска.

Москва обаче настоява, че е твърде рано да се определи дали става дума за терористичен акт или технически проблем с машината, като подчертава, че всички версии се разследват.

"Поздравяваме нашите братя на Синайския полуостров за свалянето на проклетия самолет с неверници от Русия. Ние сме с вас, братя, обичаме ви и ще продължим вашето дело. Ще унищожим тия неверници, ще ги изгоним от нашата земя, а след това ще се доберем до тяхната.

Искам да се обърна към теб, путинска свиня, и да ти кажа, че когато изпрати твоите самолети, твоите хора, твоята техника да унищожат нас и страната ни, дълбоко сгреши и ще съжаляваш за това. И твоят народ ще съжалява.

Този самолет е потвърждение за това, путинска свиня, че ще се доберем до всички вас и не само ще сваляме самолетите ви, но ще дойдем в страната ви, ще ви унищожим, ще ви режем, ще стреляме по вас, ще влезем в домовете ви и вие дълбоко ще съжалите за това, че сте дошли при нас.

И както ти и твоите самолети бомбардират местните мирни жители, ние днес убихме 240 от твоите хора. И ще продължим да го правим, нищо няма да ни спре, защото Аллах е с нас", казва още руксоговорящият член на "Ислямска държава", цитиран от бТВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай