Хванаха котка човекоядец

Хранела се с човешки останки

Хванаха котка човекоядец | StandartNews.com

Източник: БЛИЦ

Котка, която яде човешки останки заловиха в болницата в град Вантаа във финландската провинция Уусимаа хвана котка човекоядец, съобщи MTV Uutiset.

Животното, което се е хранило с човешки останки в моргата, е заловено от служители на лечебно заведение. Те твърдят, че котката си е пробила път в т. нар. временен склад в двора на болницата, където са били разположени хладилните камери.

Служители на лечебното заведение не съобщават колко трупа са пострадали от котката на ужасите. В същото време от болницата уточниха, че животното е бездомно и не принадлежи нито на клиниката, нито на някой от нейния персонал. Котката настанено е в приют.

В момента полицията разследва инцидента. Властите отказаха коментар за случилото се, но обещаха да дадат информация при възникнали нови обстоятелства.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петър
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи