Хари стегна куфарите! На къде се отправя?

След среща с баща му

Хари стегна куфарите! На къде се отправя? | StandartNews.com

Принц Хари стегна куфарите и си тръгна обратно за Калифорния, след като прекара едва 24 часа във Великобритания. Той пристигна по спешност, след като беше обявено, че баща му Чарлз  III е диагностициран с рак.

Хари пристигна веднага с нощен полет от Лос Анджелис и се отправи към „Кларънс Хаус“, където се намираха Чарлз и кралица Камила. Срещата му с тях продължи едва 45 минути.

Всички очакваха той да се види и с брат си Уилям и отношенията им да започнат да се подобряват, но това така и не се случи. Хари не е постил и Кейт Мидълтън, която се възстановява от коремна операция.

Очакваше се, че престолонаследникът Уилям ще се фокусира върху грижите за съпругата си, но в сряда той се появи на събитие в замъка Уиндзор, а вечерта се очаква да посети благотворителна гала вечер.

Хари пристигна сам, съпругата му Меган Маркъл и двете им деца останаха в Калифорния.

Източник от двореца разкри пред „Таймс“, че срещата на Хари с краля е била кратка, защото Чарлз бил уморен от процедура, която му била направена в понеделник.

 

По думите му, кралят и кралицата „се справяли великолепно“ и, „ако не знаете какъв е проблемът, нямаше да разберете, че той има заболяване“.

Принц Хари не е пренощувал в нито една от резиденциите на кралското семейство. На практика във Великобритания той е бездомен, след като го изгониха от „Фрогмор Котидж“ миналата година, съобщава „Дейли Мейл“.

Предполага се, че той е отседнал в луксозен хотел.

Херцогът на Съсекс беше забелязан на летище „Хийтроу“, откъдето ще хване полет за Щатите. Очаква се той да се кацне в Калифорния в 18.30 ч. местно време.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай